Den tekniske søgemaskineoptimerings analyse til hjemmesiden

Med den stigende popularitet af Internetbrugere, og det markante fremskridt af nye hjemmesider er det blevet svære at holde sig på synlig basis, hvis man ikke har en idé om, hvordan Internettets søgemaskiner arbejder. I dag er en hjemmeside et must. Hvis man ikke ejer et website, så eksisterer man ikke. Størstedelen af informationssøgning foregår nemlig igennem Internettet, så det er væsentligt at man er til stede og kan synliggøres.

Teknisk SEO analyse er mere end det synlige

Men den tekniske SEO analyse går man i dybden med din hjemmeside og kigger på den infrastruktur der er opsat. Det er vigtigt at der er god struktur og koden er meget forståelig, da søgemaskinerne bruger programmer kaldet spiders. Disse sørger for at søgemaskinerne modtager hjemmeside til indeksering. Hvis din hjemmesides kode ikke er læselig nok, så vil der være et større tab af data, når disse spiders henter den. Derved ryger du længere ned blandt Googles hits. Der er mange måder din hjemmeside kan forbedres på det tekniske plan, heriblandt meta data, struktur, URL struktur samt omdirigering af links. Disse er alle specifikationer der kan tages til udvikleren af din hjemmeside. Hvis du selv har udviklet din hjemmeside og tager dig af den, så er det væsentligt at du også optimere den.

En teknisk SEO analyse står ikke alene

Selvom din analyse gør det nemmere for søgemaskinernes spiders til at  ekstrakte den nødvendige data, så er der flere muligheder for, hvordan din analyse kan optimere dit website. Hertil er link-building en vigtig mulighed, da Google også ser på din hjemmesides popularitet på andre sider. Jo flere eksterne links til din side, jo højere bliver du placeret. Hvis du skal få det meste ud af din hjemmeside, så få udarbejdet en SEO analyse af professionelle i emnet.