Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mangefold år ejer damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold år. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang såfremt måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få gjort eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de nogen fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og i grunden utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en god del kunder falder i søvn, da dét er helt sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og betragte det smukke resultat. i massevis brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da det talrig områder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, når næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit nogen områder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når du efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så i lang tid man næppe gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, forudsat overhovedet ikke det er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man slet ikke bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo naturligt vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat du en aften skal til et højere arrangement og håber at give jeres vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, i burde bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mange teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden vil bue fint og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. fåtal personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

utallig teenagere piger og kvinder går op i deres udseende, et nydeligt ydre er næsten sikkert dét perfekte visitkort, uanset da capo man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. fleste ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, grunden for disse tanker er muligvis mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende omkostninger, men hvis man burde lave det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de adskillig andre make-up ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. mange kvinder vælger hver måned at handle 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på make-up fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke vælter af efter en dags tid og lige her er helt sikkert det næppe altid trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I nogen år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference