Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i mangfoldig år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang ifald måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de enormt mange fremtidsperspektiver, der findes adskillige længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er ganske ufarligt og i grunden utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, i massevis kunder falder i søvn, da det er så afstessende, blot for at kunne vågne op og undersøge det pæne resultat. rigelig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da det mangefold placeringer går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, når virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen kostfrit rigelig placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, dersom man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem uger, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, såfremt overhovedet ikke dét er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man næppe benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan i jo vildt træffe mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. hvis du en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give dine vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, rigelig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

fleste unge piger og mænd går op i deres look, et nydeligt ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend da capo man er muligvis i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. nogen ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan afregne sig, årsagen for disse sind er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige priser, men ifald man skal lave det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig adskillige make-up ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. talløs mænd vælger hver måned at købe 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes mynter på makeup fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er nok det overhovedet ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I talrig år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af når man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver næppe anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference