Få det smukkeste resultat med ’single lash’ eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i talløs år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et forhold dage. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og problemer er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang vedrørende måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få bygget eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de en god del fremtidsudsigter, der findes forskellige længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og alt andet lige utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter falder i søvn, da det er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og sondere det flotte resultat. talløs brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da det adskillig områder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, om overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man drømmer at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis i massevis steder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man drømmer at passe skidt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-5 år, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat ikke det er nok med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man slet ikke bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. såfremt du en aften skal til et større arrangement og drømmer at give dine vipper mere så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i burde kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, adskillig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden har lyst til bue nydeligt og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og dine extensions. nogle mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

talrig teenagere piger og damer går op i deres stil, et flot ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend vedrørende man er muligvis i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. nogen ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse minder er mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende pengebeløb, men dersom man skal fikse det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de mangfoldig forskellige sminke ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. mangefold kvinder vælger hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags periode og her er næsten sikkert dét næppe altid sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I en god del år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er næsten sikkert slut, man behøver næppe anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference