Forførende franske rødvine

Forestil dig en varm oktoberdag i Sydfrankrig. Du kører igennem det smukke bjergede landskab og solen står højt på himmelen. Du befinder dig på en lille snæver grusvej, som er omringet af de smukkeste franske vinmarker. På vinmarkerne går både børn og voksne rundt og plukker de røde vindruer til de franske rødvine. Druehøsten er nemlig gået ind, og alle hjælper med at få de modne vindruer i hus, så de kan brygge årets første franske rødvine.

Forkæl sig selv med franske rødvine

Du stopper ved en vingård og banker på døren. Vinbonden åbner døren iklædt et hvidt forklæde med røde pletter af druesaft. Han er nemlig i gang med at stampe saften ud af druerne, så han kan lave sine franske rødvine. Duften af vindruesaft er tydelig i luften. Du hilser og udtrykker interesse i at købe hans vin, og han giver dig en rundtur på sin vingård, og viser dig hvordan der bliver brygget franske rødvine. Derefter tager han dig med ind i hans lille butik i gårde, og lader dig smage på alle sine franske rødvine, imens du omhyggeligt vælger, hvilke vine du skal have med hjem.

Nyd livet med franske rødvine

Du kommer tilbage til Danmark med bagagerummet fyldt til randen med lækre franske rødvine, som du nyder med dine venner. I dufter til dem, men kun du er i stand til at sætte helt pris på de franske rødvine, for du ved nemlig, hvordan de er født. Har du nu forestillingen klart i hovedet? Så åben en flaske fransk rødvin, og nyd den. Franske rødvine kan man aldrig få nok af, og ønsker du den optimale oplevelse, så tænk på deres oprindelse og de franske vinbønder, som alle hjælpes med at få vinen i hus, så du kan nyde
frugterne.
Franske Rødvine