Huawei er både storslået og kinesisk

Huawei er på kinesisk en sammensætning af to tegn. Mens det første tegn både kan betyde pragtfuldt, storslået og sågar Kina, betyder det næste tegn handling eller præstation. Så selvom man ikke tænker over det, når man udtaler mærkets særlige navn, fortæller det os altså alligevel noget om, hvad man kan forvente af de produkter, de producerer. Og produkterne er mange. Huawei er godt og er nemlig en multinational virksomhed, der udbyder både telekommunikationsudstyr og udstyr til diverse services. Den er grundlagt i 1987, og så er den, foruden at være multinational, også den største på det kinesiske markedet.
Huawei
Hvis man kigger på verdensplan, er Huawei heller ikke helt små. Kun overgået af en enkelt anden virksomhed, er virksomheden nemlig den største leverandør af mobil-telekommunikationsudstyr. Det er da lidt af en præstation, og man må sige, at netop denne præstation lever op til det specielle navn.
Virksomheden har årligt en indtjening på flere milliarder, og de kan bryste sig med, at deres produkter findes i over 170 lande. Dette er altså en særdeles flot præstation, når man anslår, at der findes lidt under 200 lande på verdensplan.

Huawei er vigtig for rigtig mange mennesker

Som det står nævnt ovenfor, er Huawei en væsentlig spiller i over 170 lande, hvor de leverer deres produkter. Men de er også en vigtig spiller, når det kommer til arbejdspladser. Virksomheden har nemlig intet mindre end 110.000 ansatte på verdensplan. Dermed medvirker de til, at rigtig mange mennesker kan få føde på bordet. Lidt under halvdelen af alle ansatte arbejde med forskning og udvikling. Et område, som virksomheden bruger rigtig mange penge på. Forskning og udvikling er nemlig i fokus hos Huawei, der konstant forsøger at forbedre og opfinde.

Dette sker også uden for deres hovedsæde i Kina. Huawei har afdelinger med fokus på udvikling og forskning i tyve forskellige lande. Herunder både lande i Europa, Asien og Amerika. Så selvom virksomheden altså er kinesisk, betyder det ikke, at de ikke indhenter viden fra overalt i verden.

Man kan muligvis tænke, at dette er en af grundene til, at det går den storslåede kinesiske virksomhed så godt. Det går nemlig rigtig godt med alle de produkter, de udbyder. Heriblandt mobiltelefoner, smartphones, tablets og mobilbredbåndsmodems. Dette betyder også, at Huawei gennem tiden har modtaget flere flotte priser for deres arbejde. Dette er sket på både nationalt og internationalt plan. Samtidig rangerer de højt på mange prestigefyldte lister. Også her på nationalt og internationalt plan.