Hvis du har skimmelsvamp skal det fjernes!

Det er vigtigt at tørre vandskadede områder og punkter indenfor 24-48 timer for at forhindre skimmelvækst. Hvis mug er et problem i dit hus, rydde op i formen og slippe af med den overskydende vand eller fugt. Fix utætte VVS eller andre kilder til H2O. Vask støber off hårde overflader med rengøringsmiddel og vand, og tør helt. Absorberende materialer (f.eks loftplader & tæppe), der træder mugne muligvis skal udskiftes. Disse hus retsmidler kan hjælpe slippe af mug effektivt.

1. Rensning Black skimmelsvamp Med vaskemiddel og vand

Du er i stand til at bruge en opløsning af rengøringsmiddel og vand til at rense ud overflade skimmel fra ikke-porøst materiale såsom glas og fliser. Detergent er ikke en form killer, opløsningen er beregnet til at skrubbe væk af synlige mug fra overfladerne. Når mug vokser på ikke-porøst materiale, det er godt nok til at have alle de overfladen forme rengøres grundigt. Det er ikke nødvendigt at dræbe formen. Til rengøring sort mug off udendørs puder, blande en liter vand og 1/4 kop sæbe i spanden. Du kan røre blandingen rundt med hånden og svamp.

Blandingen skal være lidt sudsy. Skrub hynderne med svampen. Du kan skrubbe så hård som du vil, indtil du får de skimmel og meldug pletter væk. Vaskemidlet skal dræbe mug og meldug, mens den nedbryde pletter. Dowse eventuelle resterende pletter med citronsaft. Du kan stadig have nogle lyse pletter tilbage på puder, når du er færdig med at rense dem. Disse bør være mættet med citronsaft. Lad hynderne tørre i solen. Citronsaft vil løfte den resterende del af pletten ud fra puden ved hjælp af sollys som katalysator.

2. Rengøring af  skimmelsvamp med bagepulver

Drys bagepulver i mugne tæppe til at absorbere formen og opfriske luften. Lad det på tæppet for så lidt som 20 minutter eller natten over. Brug en støvsuger med en tom pose til maksimal effektivitet til at støvsuge op bagepulver. Bagepulver pasta kan bruges til at rense flisegulve så godt. Det er foreslået, at du blander nok vand med bagepulver for at skabe en blød pasta, derefter anvende det til kriseområder på din flise, krat, og skyl med en eddike / vand-blanding for at neutralisere bagepulver for at undgå rester.