Kan du ikke finde det perfekte hårprodukt? Prøv Redken Shampoo!

Redken Shampoos mange produkter er det perfekte hårprodukt, da det holder hvad det lover. Du kan se en reel forskel på dit hår efter du har brugt produktet.
Redken Shampoo baserer sine produkter på en produktudvikling der lyder på at dit hår hovedsageligt består af proteiner. Det er derfor nemt for dit hår at absorberer nye proteiner, i form en af Redken Shampoos mange produkter.

Redken Shampoo og dens fantastiske indhold

Et eksempel produkt er Color Extend Magnetics Shampoo. Det forlænger levetiden af dit hårs farve og arbejder på at gøre dit hår blødere og glattere. Det giver en følelse af at du lige har været til frisøren. Det er en fælles ting for alle Redken Shampoo’s produkter.
Et andet eksempel på en af Redken Shampoo’s vidunder produkter er Rootful 06.
Det giver volumen til dit hår og en fylde ved hovedbunden der holder i lang tid. Produktet indeholder en teknologi der er baseret på Redken Shampoo’s filosofi. Teknologien hedder Clean-Feel Teknologi. Den får dit hår til at føles blødt og rent.

Leg med tekstur med Redken Shampoo

Et tredje eksempel er Texture Effect Hair & Scalp Refresher. Det er en tørshampoo der genopfrisker dit hår ved at absorbere olier I håret. Det giver samtidig fylde til dit hår og mere struktur. Da produktet er en tørshampoo behøver du ikke vaske dit hår nær så tit, da det faktisk slider dit hår. Skær ned på hårvaskene og brug Texture Effect Hair & Scalp Refresher istedet.
Det var bare tre ud af mange af Redken Shampoo’s produkter der kan gøre en kæmpe forskel på dit hår.