når du søger medarbejdere kræver det professionalitet

Mange vælger derfor i dag også at bruge de sociale medier til at søge folk, da den ledige position spreder sig hurtigt med de mange nye grupper der er kommet.

Når du søger medarbejdere kan være et hårdt og stressende arbejde. Ofte vil du komme ud i at der er over 100 ansøgere – og særligt i København vil ansøgningerne stige over 200-300 hvis det er en eftertragtet position.

Du skal dog huske på at alle ansøgere kræver svar på afslag – selvom det kan koste dig en hel del tid, så behandl altid ansøgningerne ordentligt når du søger medarbejdere.

Behandler man ikke ansøgningerne ordentligt kan det ende med at de vil snakke dårligt om din virksomhed fordi ledelsen ikke er professionel – Det kan også være at de havde overvejet at købe en eller flere af dine produkter, men så har mistet lysten da din opførsel har skræmt dem væk.

Søger du medarbejdere med de sociale medier?

I dag er næsten alle online – unge som gamle – via de sociale medier. Det er et nyt marked hvor du vil kunne finde den rette medarbejder ved hjælp af de mange grupper der findes på de sociale medier.

Ulempen ved at søge ved de forskellige grupper er dog at du vil modtage mange ansøgninger som måske ikke har den rette værdi for den stilling som du søger.