Optag og se tv når det passer dig

Går du glip af dit yndlings program fordi du ikke har tid til at se tv i aften? Sådan behøver det ikke at være, hvis du er kunde hos YouSee. Med YouSee Plus får du nemlig mulighed for at optage, pause og spole i programmer præcis som det passer dig. Samtidig kan du se tv på ikke kun dit fjernsyn, men også din tablet, smartphone eller computer.

Optag nu, se tv senere

Som kunde hos YouSee kan du med YouSee Plus få mulighed for at optage, pause og spole i programmer. På den måde kan du vælge at se tv når det passer dig – klik her. I stedet for at skulle være hjemme på et bestemt tidspunkt for at følge med i dit yndlingsprogram, kan du nu vælge at optage programmet. Så kan du bare se det når du får tid. Samtidig kan du nemt og hurtigt vælge at pause et program for at hente en kop kaffe, eller spole i et program, hvis du allerede har set starten. YouSee Plus giver dig en masse frihed til at se tv, præcis som du vil. Når du har YouSee Plus får du en YouSee Plus-boks og et kort, således at du nemt kan få adgang til dine yndlings kanaler. Samtidig får du også funktionen ”start forfra”, så du kan se et program fra starten.

Se tv til hver en tid

Udover at kunne optage, spole og pause programmer, sørger YouSee for at gemme de seneste dages tv til dig. På den måde kan du til hver en tid se dine yndlingsprogrammer, også selvom du måske glemte at optage dem. Ikke nok med det har du også mulighed for at se tv fra din computer, tablet eller smartphone. Det kan være praktisk at kunne se tv, når man alligevel sidder og venter i et tog, i en bil eller et helt tredje sted.